mecatrada.ro vă pune la dispoziție următoarele metode de livrare:

  • CARGUS, Livrare rapidă în 24 - 48 ore 
  • Costul livrarii este gratuit oriunde in Romania (in aria de acoperire a curierilor) pentru comenzi mai mari de 180 RON si 14 RON pentru comenzi sub 180 RON

Comenzile plasate înainte de ora 14:00 sunt predate curierului în aceeași zi (sau următoarea zi lucrătoare când comanda este plasată în weekend sau zile libere legal / sărbători).

Comenzile plasate după ora 14:00 sunt predate curierului în următoarea zi lucrătoare. 

Retururi

Daca sunteti nemultumit de produsele comandate, le puteti returna in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora.

  • Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator pentru comenzi sub 180 RON.
  • Costul transportului este in sarcina clientului, iar in caz de retur taxa de transport achitata la livrare nu se restituie. Avand in vedere prevederile legii 249/2015 actualizata, pentru indeplinirea obiectivelor de la art. 14 produsele se returneaza doar in ambalajul original.
  • Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat

Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:

  • Furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar (Componene care se vand la metru liniar, exemplu: curele, fire, cabluri etc.)

Atentie!

În cazurile în care produsele returnate prezintă deteriorări sau sunt incomplete, prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsă,  ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnări repetate).

Suma aferentă returului se rambursează într-un cont bancar valid (în lei) deschis pe numele titularului de factură.

Te rugăm să verifici integritatea fizică a coletelor în momentul în care le primești în prezența curierului și să ceri întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor dacă produsele prezintă urme de deteriorare. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.